Itinerari de natura: Camí del torrent de Vespella fins a Salomó

  • Informació
  • Ubicació

Itinerari saludable i de natura que ens ofereix la possibilitat de fer un passeig per un entorn natural molt proper on trobarem plantes aromàtiques, conreus mediterranis, rastres de fauna salvatge i diverses basses naturals amb poblacions de tortugues de rierol, al llarg dels seus 2.100 metres.

Aquest itinerari saludable i de natura del camí del torrent de Vespella, ens ofereix la possibilitat de fer un passeig per un entorn natural molt proper. Al llarg dels seus 2.100 metres de recorregut trobarem plantes aromàtiques, conreus mediterranis, rastres de fauna salvatge i a uns 1.200 metres del seu inici trobarem el Mirador del Torrent amb diverses basses naturals amb poblacions de tortugues de rierol Emys orbicularis. Continuarem el camí fins al municipi de Salomó. Agafarem el trencall a l’esquerra cap a Renau per tornar cap a Vespella de Gaià per la pedrera de Mas d’en Blanc, Castell i Església de Sant Miquel al nucli antic, fins a l’inici del nostre recorregut al Parc de les Moreres-Sant Miquel.

Observacions

Camí del Torrent de Vespella a Salomó.

Sortida al Parc de les Moreres de Sant Miquel- Salomó- trencall esquerre Renau- Pedrera Mas d'en Blanc- Castell i Església Sant Miquel de Vespella  i arribada al Parc de les Moreres de Sant Miquel.

Compartir: