ExcursióNeta des de Sant Vicenç de Calders a Torredembarra

  • Informació
  • Ubicació

Realitzarem una travessa entre St. Vicenç de Calders i Torredembarra pel Camí de Ronda (GR-92) i l’Arc de Berà. Són uns 15 kms amb un desnivell inapreciable, on anirem recollint les deixalles que ens trobarem pel camí, que reciclarem en arribar al destí final de ruta.

Som el grup Excursióneta, del Casal de Joves Queix.

L’objectiu d’excursióneta és gaudir de bona companyia i fer esport, a la vegada que recollir les deixalles dels camins per tal de gaudir de millors paisatges venidors i conservar l’ecosistema en el seu estat natural. No obstant això també es vol fer ressò, i aconseguir la participació de la gent dels pobles per on es passi, els caminants, així com dels Ajuntaments.

A més, la nostra iniciativa pretén en última instància conscienciar e involucrar la gent en el manteniment del seu entorn més enllà del dia de l’excursió.

En aquesta nova sortida us proposem una travessa costanera, d’uns 15 kms i sense desnivell, que segueix en tot moment un tram a tocar del mar de GR-92. La ruta és agradable, amb diferents al·licients escampats durant tota la caminada que fan la travessa força distreta.

Durant la caminada es visita un búnquer de la Guerra Civil, el curiós Roc de Sant Gaietà, l’ermita de Berà i les llacunes dels Salats i els Muntanyans.

Per poder veure tota la informació detallada de la ruta us deixem el següent enllaç: Ressenya de la travessa entre St. Vicenç de Calders i Torredembarra pel Camí de Ronda (GR-92) i l’Arc de Berà

ExcursióNeta és una iniciativa que pretén fomentar l’ús del transport públic, per això es procura buscar sortides que siguin accessibles amb aquest tipus de transport.

Així doncs quedarem el dissabte 2 de juny a les 8.45 h a Sants Estació (dins l’estació davant la cafeteria Deli), per agafar el tren a les 09:00 h. A Sant Vicenç de Calders fem convocatòria davant l’estació de tren, a les 10.10 h! S’ha de portar esmorzar, dinar i aigua, roba i calçat còmode per caminar, recomanem portar gorra i crema solar per si pica el sol i banyador, tovallola i xancletes per si voleu fer un banyet! També capelina per si acàs, i finalment, moltes ganes de passar un bon dia!

Calculem tornar a ser a Barcelona cap a les 17-18h. El cost del trajecte anirà a càrrec de cada usuari/a que participi de l’activitat. Esperem que us animeu a venir a una ExcursióNeta que promet diversió i aventura!!

Observacions

Us agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per tal de poder-ho planificar millor, al correu queix@queix.org o a través de les xarxes socials (@CJQueix).

Quantes més serem més net ho deixarem!

Compartir: