Recuperem la bassa de Can Rufí!

  • Informació
  • Ubicació

Aprendrem a diferenciar les tortugues exòtiques de les autòctones en un matinal d'observació, captura i identificació d'aquests animals. També plantarem vegetació aquàtica a la bassa, que servirà de refugi pels amfibis i altra fauna com libèl·lules i invertebrats aquàtics.

Si vols gaudir d’un matí a la natura acompanyat de biòlegs i ambientòlegs de La Sorellona especialitzats en fauna aquàtica, aquesta és la teva activitat!

Aprendrem a diferenciar les tortugues exòtiques de les autòctones en un matinal d’observació, captura amb mètodes científics i posterior identificació d’aquests animals tan prehistòrics i curiosos. Explicarem la problemàtica de les tortugues exòtiques: perquè no es poden alliberar al medi natural, quin mal fan als sistemes aquàtics on són abandonades, què pots fer si tens una tortuga a casa i no te’n pots fer càrrec, etc…

A més, també plantarem vegetació aquàtica a la bassa de Can Rufí, a Caldes de Malavella, que donarà refugi als amfibis i altra fauna com libèl·lules i invertebrats aquàtics.

Observacions

Cal portar:

  • Gorra o barret per evitar el sol.
  • Crema solar (sobretot pels més petits).
  • Botes d'aigua (si en teniu). Nosaltres també en portarem algunes.
  • Roba de recanvi (sempre que estem prop de l'aigua cal ser previsors/es i portar una muda, o al menys uns mitjons de recanvi, per si ens mullem! Sobretot els petits.

L'activitat és gratuïta però és necessari inscripció prèvia, abans del 24 de maig. Heu de fer-ho enviant un correu electrònic a info@sorellona.org

Compartir: