Bioblitz Osona

  • Informació
  • Ubicació

El Bioblitz és un esdeveniment de descoberta de la natura que promou el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, entre d’altres museus d’Europa.

Durant 24 hores, especialistes de flora i fauna identifiquen tots els organismes que es troben en una àrea determinada, ajudats per voluntaris.

Enguany, el Bioblitz Osona pretén descobrir la biodiversitat de l’espai natural protegit de Savassona, inclòs a l’Espai d’Interès Natural Guilleries-Savassona, a Tavèrnoles, un paratge muntanyós poblat per alzinars, pinedes i rouredes que conviuen amb camps, prats i un conjunt d’espectaculars roques de gres.

Observacions

Activitat oberta i gratuïta. 

Existeix la possibilitat de quedar-se dinar al mateix pla de Savassona (opcional). Preu tiquet: 12 € (reserva el dijous previ a la sortida)

Calen inscripcions prèvies per mitjà de correu electrònic a info@museudelter.cat o al telèfon 938515176 i especificar nom, cognoms i DNI de les persones participants.Tant per la sortida com pel dinar.

Els desplaçamens es fan de manera particular i per compte propi.

Les activitats estan cobertes únicament per l'assegurança de Responsabilitat Civil de l'organització. La resta de successos que puguin esdevenir no tenen cobertura.

Punt de trobada: Pla de Savassona.

Compartir: