Visita a la Reserva Natural de Sebes i tast de cerveses artesanes a la fàbrica de cerveses de l’Anjub

  • Informació
  • Ubicació

Visita guiada a la Reserva Natural de Sebes: aiguamolls, bosc de ribera, oliveres centenàries, cavalls de la Camarga, cigonyes amb els seus polls, història de la navegació a l'Ebre... Posteriorment realitzarem un maridatge amb cerveses artesanes i diferents tapes a la fàbrica de cerveses l'Anjub

Arribada a Flix i visita amb un guia especialitzat per la Reserva Natural de Sebes: Boscos de ribera exuberants, canyissar, aiguamolls, camps d’oliveres centenàries i bosc mediterrani.

Un magnífic paradís de biodiversitat ideal per a amants de natura i turisme ornitològic. Passarel·les que t’endinsen al bell mig del parc, observatoris d’aus, cavalls de la Camarga, que provenen de la regió francesa  i que  estan adaptats a la pastura prop dels rius en zones humides i inundables…

A més podreu gaudir durant tot el recorregut del espectaculars lliris grocs que cobreixen tots els aiguamolls de la Reserva.

Ens acompanyarà durant tot el viatge la Cigonya Blanca , ja que es una espècie que ha consolidat la població nidificant actual i és fàcilment observable durant l’època de cria (de febrer fins al juliol). També podrem observar els seus polls als nius.

Els Camins de Sirga, el riu Ebre, els llaüts i els calafats, ens ajudaran a realitzar un viatge pel temps i endinsar-nos al món de la navegació fluvial per l’Ebre, tot fent una mirada al passat visitant el Centre d’Interpretació del Camí de Sirga.

Descobreix l’oli del Mas de Pitoia, un projecte agroecològic de custòdia del territori que protegeix l’entorn. En l’Oli ecològic del Mas de Pitoia es controla tant el procés de producció de l’oliva, com el posterior d’elaboració de l’oli, realitzant-se tots els processos mitjançant mètodes tradicionals, totalment sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Les olives utilitzades per a l’elaboració d’aquest oli procedeixen únicament de finques situades a la Reserva Natural de Sebes.

Posteriorment ens desplaçarem amb els vehicles privats a la fàbrica de cerveses artesanes l’Anjub de Vinebre.

L’ Anjub es el resultat de la inquietud més la passió en l’elaboració de cerveses, totes úniques i de qualitat.

Utilitzant els millors ingredients i un acurat procediment que els permet elaborar i obtenir una cervesa 100% natural, sense cap tipus d’additiu ni conservant.

A la fàbrica ens explicaran el procés d’elaboració de les cerveses i seguidament es realitzarà un maridatge de cerveses on podreu degustar la gran varietat que elaboren (Blat Raner, Cherry Love, HeY Jud, Aloja, Vintage by Cucafera ( 6 mesos en barrica) i la Lutra, la cervesa de la Reserva Natural de Sebes). Totes acompanyades d’un menú tast que no us deixarà indiferents.

Observacions

El preu de l'activitat és de 22€ per persona. El cost de l'activitat serveix per finançar projectes de custòdia del territori a la Reserva Natural de Sebes.

Compartir: