Mobilitza’t per la selva

  • Informació
  • Ubicació

Del 15 de maig al 15 de juny porta el teu mòbil vell a la UPF i ajuda a l'Institut Jane Goodall a protegir els ecosistemes africans. Tens un punt de recollida als Punts d'Informació a l'Estudiant de cada campus i a l'entrada de l'edifici Roger de Llúria al campus de la Ciutadella.

A Espanya hi ha milions de mòbils en desús, dels quals es reciclen menys del 5%. Al mateix temps, l’explotació de coltan, un mineral que es fa servir per construir-los, està al centre dels enfrontaments que produeixen milions de víctimes i refugiats a la República Democràtica del Congo. La mineria ilegal utilitza la mà d’obra infantil i destrueix els hàbitats d’espècies com els ximpanzés i els goril·les.

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient la UPF s’adhereix a la iniciativa “Mobilitza’t per la selva“, que es basa en el reciclatge de mòbils vells per ajudar a salvar vides. Durant tota la setmana podràs portar el teu mòbil en desús a la recepció o al Punt d’Informació a l’Estudiant del campus de la Ciutadella, Poblenou i Mar. T’hi esperem!

Més informació

Compartir: