Debat: “Sostenibilitat i ciutat: reptes de la Barcelona global”

  • Informació
  • Ubicació

UPF Sostenible us convida al debat "Sostenibilitat i ciutat: reptes de la Barcelona global", on parlarem de sostenibilitat a nivell de la nostra ciutat, Barcelona.

La sostenibilitat s’ha fet un lloc a les nostres agendes. Acceptem amb normalitat la premissa “Pensa globalment, actua localment”, malgrat sovint seguim reflexionant i debatent des d’una òptica global.

Convençuts de la importància de l’actuació local, hem volgut parlar de sostenibilitat a nivell de la nostra ciutat, Barcelona.

Té sentit un abordatge local? Pot una ciutat cada cop més globalitzada emprendre polítiques de sostenibilitat per protegir els que en patim els efectes? Serveix per alguna cosa? Què podem fer les persones?

Un debat en què hi participarà Janet Sanz, cinquena tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona; Pere Fullana, director de la Càtedra Unesco de Cicle de Vida i canvi climàtic de l’ESCI-UPF; i Maria García, Enginyera de Forests, responsable de l’àrea de contaminació d’Ecologistes en Acció i portaveu de la Plataforma per la Qualitat de l’Aire.

Inscripció a l’activitat

Compartir: