ExcursióNeta als voltants del Figaró

  • Informació
  • Ubicació

Realitzarem una excursió circular que uneix 4 coves-mina dels voltants del Figaró. Són uns 10 kms amb uns 400 metres de desnivell, on anirem recollint les deixalles que ens trobarem pel camí, que reciclarem en arribar altre cop a Figaró.

Som el grup Excursióneta, del Casal de Joves Queix.

L’objectiu d’excursióneta és gaudir de bona companyia i fer esport, a la vegada que recollir les deixalles dels camins per tal de gaudir de millors paisatges venidors i conservar l’ecosistema en el seu estat natural. No obstant això també es vol fer ressò, i aconseguir la participació de la gent dels pobles per on es passi, els caminants, així com dels Ajuntaments.

A més, la nostra iniciativa pretén en última instància conscienciar e involucrar la gent en el manteniment del seu entorn més enllà del dia de l’excursió.

En aquesta nova sortida us proposem una ruta pel Figaró tot descobrint quatre antigues explotacions mineres. Es tracta d’una ruta circular molt tranquil·la, d’uns 10 km amb uns +/- 390 m de desnivell. A part de les coves, passarem per altres punts d’interès com les ermites romàniques  de Sant Cristòfol de Monteugues i de Sant Pere de Vallcàrquera i gaudirem d’unes bones vistes del Montseny.

Per poder veure tota la informació detallada de la ruta us deixem el següent enllaç: https://senderismeentren.cat/151_2/

ExcursióNeta és una iniciativa que pretén fomentar l’ús del transport públic, per això es procura buscar sortides que siguin accessibles amb aquest tipus de transport.

Així doncs quedarem el diumenge 11 de juny a les 9 h a Plaça de Catalunya (dins l’estació de Renfe, davant del bar), per agafar el tren a les 09:10 h. A Figaró fem convocatòria davant l’estació de tren, a les 10.10 h! S’ha de portar esmorzar, dinar i aigua, roba i calçat còmode per caminar, recomanem portar gorra i crema solar per si pica el sol i xancletes de riu! També capelina per la possibilitat de ruixats, i finalment, moltes ganes de passar un bon dia!

Calculem tornar a ser a Barcelona cap a les 17-18h. El cost del trajecte anirà a càrrec de cada usuari/a que participi de l’activitat. Esperem que us animeu a venir a una ExcursióNeta que promet diversió i aventura!!

Us agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per tal de poder-ho planificar millor.

Quantes més serem més net ho deixarem!

Compartir: