Col·laboració en la construcció d’un hotel d’insectes

  • Informació
  • Ubicació

En el Centre de Biodiversitat de Planoles estem preparant la construcció d’un hotel d’insectes gegant, de més de 11 metres de llarg. Volem que sigui el més gran del món. En la Setmana de la Natura iniciarem l’emplenat de l’hotel, amb un munt de substrats diferents. Esteu invitats a col·laborar-hi.

Un hotel d’insectes és un refugi on aquests organismes poden criar-hi o restar protegits durant les temporades desfavorables. Podeu veure com són i on construirem el del Centre de Biodiversitat de Planoles a: http://centre.planoles.cat/hotel-dinsectes.

L’activitat es desenvoluparà de la següent manera:

10:00-10.30: Recepció a l’ajuntament i passi de diapositives de com funcionen els hotels d’insectes. Trasllat al Centre de Biodiversitat.

10.45- 12:30 : Muntatge de les capses, preparació de daus de fusta i de les canyes, omplenat de les capses amb els diferents substrats (canyes, pinyes, escorça).

12.30-13.00: Omplenat de l’hotel amb les caixes. També penjarem menjadores d’ocells i aixecarem un niu de ratpenats. Foto de familia.

Observacions

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Inscripcions a partir del dilluns 22 de maig mitjançant el correu electrònic centrebiodiversitat@planoles.cat. L'activitat disposa d'assegurança.

Compartir: