Connecta amb la Natura a Torreribera: Descobreix el repte de la Trenca i la connectivitat ecològica

  • Informació
  • Ubicació

Sortida guiada per conèixer la finca de Torreribera, únic indret de tota la península on cria la trenca.

En el marc de la Setmana de la Natura us volem convidar a un dels nostres esdeveniments més especials.

El dilluns 27 de maig, a les 8:30 del matí, us oferim la possibilitat de viure una jornada única en la meravellosa finca de Torreribera, un dels únics indrets de tota la península on cria la gran viatgera, la trenca (Lanius minor).

La nostra activitat, que es troba ubicada en part de la important ZEPA Más de Melons-Alfés, inclou una visita guiada on podreu conèixer de prop el projecte de conservació de la trenca i que es considera el vertebrat més amenaçat de la península Ibèrica. Tindrem l’oportunitat d’observar el lloc d’alliberament de polls nascuts en captivitat al CRFS de Vallcalent i visitarem les gàbies d’alliberament.

Però això no és tot! El nostre viatge a la natura també inclou l‘observació d’espècies tan fascinants com el gaig blau, la xixella, el falcó mostatxut, el falcó pelegrí, cucuts, oriols i moltes altres. I per animar encara més la jornada, durant la matinal tindrem l’honor d’alliberar un rapinyaire recuperat del CRFS de Vallcalent.

Aquesta activitat està oberta per a tothom, però  per respecte a la fauna i l’entorn l’aforament és limitat, així que no dubteu a registrar-vos el més aviat possible a través del formulari següent: https://forms.gle/1ctkAPnktLc7nUHUA

No deixeu escapar aquesta oportunitat de connectar-vos amb la natura en aquest increïble entorn natural. Si sou un grup (classe/escola) cal que contacteu per mail a: info@trenca.org

Volem compartir aquesta experiència amb vosaltres, perquè recordem, tan sols tenim un planeta, i esdevé prioritari cuidar el que ens regala.

#SetmanaNatura #ConnectemLaNatura