Acabem amb la plastisfera!

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Des de la comissió de sostenibilitat de l’Escola Vida Montserrat es vol promocionar aquesta bona pràctica per fer un aprenentatge significatiu i afavorir la finalitat de la preservació del patrimoni natural i la consciència de conservació del medi ambient.

La metodologia de tots els grups serà la mateixa: mantenir i recol·lectar brossa en entorns naturals per preservar el context natural que ens rodeja. La temàtica d’enguany es titula: “Acabem amb la Plastisfera!”, una proposta amb la finalitat de netejar de plàstics i microplàstics[1] dels espais naturals del litoral barceloní.

[1] Microplàstic: Partícula de plàstic inferior a cinc mil·límetres de diàmetre. Es classifiquen, segons la procedència, en microplàstics primaris (fabricació per a l’ús directe en productes i aplicacions industrials) i microplàstics secundaris (a causa de la fragmentació d’objectes de plàstic més grans).

Observacions

L'Escola d'Adults de l'escola Vida Montserrat destinarà la Setmana de la Natura per redactar una declaració d'intencions amb deu principis per contribuir a la bona pràctica tant a l'escola com a casa sobre un mateix tema (per exemple l’aigua) o es poden diferents aspectes de l’EDS (Educació del Desenvolupament Sostenible) inclòs dins de l’objectiu 4 dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de l’Agenda 2030.