Acabem amb la plastisfera!

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Des de la comissió de sostenibilitat de l’Escola Vida Montserrat es vol promocionar aquesta bona pràctica per fer un aprenentatge significatiu i afavorir la finalitat de la preservació del patrimoni natural i la consciència de conservació del medi ambient.

La metodologia de tots els grups serà la mateixa: mantenir i recol·lectar brossa en entorns naturals per preservar el context natural que ens rodeja. La temàtica d’enguany es titula: “Acabem amb la Plastisfera!”, una proposta amb la finalitat de netejar de plàstics i microplàstics[1] dels espais naturals del litoral barceloní.

[1] Microplàstic: Partícula de plàstic inferior a cinc mil·límetres de diàmetre. Es classifiquen, segons la procedència, en microplàstics primaris (fabricació per a l’ús directe en productes i aplicacions industrials) i microplàstics secundaris (a causa de la fragmentació d’objectes de plàstic més grans).

Observacions

Els alumnes d'IFE iniciaran el projecte de ChillBrunch el 23 de maig, on a partir de l'hort escolar faran una retirada d'hortalisses i un manteniment de l'hort per afrontar l'estiu. A partir de les hortalisses es farà un menú degustació.

El grup d'IFE anirà a fer una visita al Punt Verd de Sagrada Família per aprendre sobre el reaprofitament alimentari amb la xerrada de "Jo no llenço, menjo" el dilluns 03 de juny