Setmana de la Natura a Torroella de Montgrí

  • Informació
  • Ubicació

Proposta que vol donar a conèixer la Setmana de la Natura entre les famílies i comunitat educativa del municipi. Proposem 4 tallers amb col·laboració de petits projectes de proximitat amb sensibilitat per a la conservació de la Natura.

La proposta que presentem, vol donar a conèixer la Setmana de la Natura entre la comunitat educativa i les famílies de Torroella de Montgrí. Proposem 4 tallers en 4 dies diferents a partir de les 17:30 vinculats també al Pla Educatiu d’Entorn, i dinamitzats per petites empreses de proximitat i entitat del municipi. Els 4 tallers són:

23/05. “Taller amb plantes aromàtiques”. EmporArom.

Taller per a olorar, tastar, tocar… Coneixerem diferents plantes aromàtiques i les seves propietats medicinals, culinàries. Farem petits ramets per portar-nos a casa.

24/05. Taller “Un camí, un color”. Tell Fusta.

Proposem un taller per crear, experimentar, expressar-se lliurement amb la paleta de colors.

26/05. Berenar i taller d’elaboració de banderoles amb roba de 2a mà.

Amb la col·laboració de Racó de Rialles. Iniciativa presentada a l’Agència de Residus de Catalunya per a la Setmana Europea de la Prevenció de residus, nominada al premi europeu encapçalant la nominació com a centre educatiu. Tallers per a elaborar banderoles amb roba de 2a mà amb la col·laboració dels centres educatius del municipi, veïnes i veïns.

01/06. L’hora del conte amb Olga Cercós.

Proposta adreçada a infants a partir de 2 anys amb 2 contes a càrrec de l’actriu i conta-contes, Olga Cercós.

Observacions

Tallers organitzats a partir de les 17:30 vinculats al Pla Educatiu d'Entorn. Amb el suport de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'AFA del Petit Montgrí.

Compartir: