Reciclem correctament!

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Farem una activitat didàctica i de conscienciació sobre com i per què s'ha de realitzar una correcta separació de residus en els diferents contenidors de colors.

Durant aquest curs hem estat fent un control i seguiment del contingut dels diferents contenidors de reciclatge que tenim a l’escola (paper, plàstic, orgànic i resta).

Hem comprovat que, en general, no es realitza una separació correcta ni conscient (moltes vegades l’alumnat llença el residu al contenidor més proper sigui del color que sigui). Per tant, hem decidit fer una jornada didàctica i de conscienciació sobre com i per què s’ha de dur a terme una correcta separació de residus en els diferents contenidors de colors. A la part didàctica tornarem a explicar on va cada residu i enganxarem un cartell informatiu a cada contenidor amb imatges dels residus que van en aquell recipient i que normalment generem a l’escola. Pel que fa a la part de conscienciació, projectarem un vídeo curt on s’expliquin les conseqüències ambientals d’una incorrecta separació de residus.

Compartir: