Recerca i conservació de ximpanzés a l’Àfrica. Conferència a càrrec de Laia Dotra

  • Informació
  • Ubicació

Actual presidenta de l’Institut Jane Goodall Espanya, Laia Dotras ha estat investigadora de la Fundació Mona. Ha treballat en projectes de rehabilitació i conservació de ximpanzés a Sierra Leone i a la República Democràtica del Congo. Aquestes experiències seran el tema de la seva conferència.

L’actual presidenta de l’Institut Jane Goodall Espanya, Laia Dotras, ha estat investigadora a la Unitat de Recerca i Etologia de la Fundació Mona, centre on també va realitzar un voluntariat com a cuidadora de primats. Posteriorment, ha treballat en projectes de rehabilitació i conservació de ximpanzés a Sierra Leone (Tacugama Chimpanzee Sanctuary) i a la República Democràtica del Congo (Centre de Rehabilitació de Primats de Lwiro). Aquestes experiències seran el tema de la seva conferència https://primatologia.net/2019/08/02/laiadotras/

Àgora, aula de formació de Vilassar de Dalt inclou aquesta xerrada dins de les seves on activitats. Durant el curs hem organitzat 20 conferències de temàtica diversa incloent temes de medi ambient, ecologia i conservació de la natura.

 

Compartir: