Observació d’ocells

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

En aquesta activitat es tindrà l'oportunitat d'observar algunes de les 338 espècies diferents, de les quals 82 són nidificants regulars. L'observació es realitzarà amb un "cata" i amb l'acompanyament d'un guia especialitzat.

El Parc presenta una gran importància com a zona de refugi i descans de nombroses aus migratòries (tant a la primavera com a la tardor) entre l’Àfrica i Europa, per la qual cosa té una clara importància estratègica. A més, la gran varietat d’hàbitats i biòtops afavoreix la presència de diferents grups d’ocells, com ara espècies limícoles, aquàtiques, rapinyaires, passeriformes, etc. Moltes d’aquestes espècies es troben protegides i algunes d’elles amenaçades o en perill d’extinció. No oblidem, tanmateix, que el principal atractiu del Parc són, precisament, les aus.

Aquesta activitat ofereix l’oportunitat de conèixer amb més detall espècies protegides i en perill d’extinció gràcies al gran coneixement dels guies i a la capacitat dels instruments que s’utilitzen, “cata”; per fer les observacions.

Compartir: