Un Tomb en el verger d’en Pere Pelut

  • Informació
  • Ubicació

Es un joc de pistes on l'observació es posa en valor. Els infants miren, dibuixen, comparen i es diverteixen. Quina és la forma de les fulles de la pomera? I el color de l'escorça del cirerer? Com es desenvolupen les branques de la prunera? Els infants fan de detectius, descobrint arbres fruiters

Cada ésser viu necessita conèixer i interactuar amb el seu entorn per sobreviure. El taller del verger d’en Pere Pelut ofereix als infants l’oportunitat de descobrir arbres autòctons (roures, cireres de bosc …) i els seus fruits els quals a vegades són aliment pels animals de l’entorn.

Els infants descobreixen el gran paper dels arbres en la regulació de la temperatura a la ciutat, l’ombra, el paper calmant del color verd, descobreixen com creixen les plantes totes barrejades, sense suport agroquímic, el paper dels insectes a la vida de les plantes, i per què la fruita no sempre és tan perfecte a l’arbre com a les botigues.

Observacions

Es un taller familiar participatiu a l’aire lliure durant tot un matí en un verger ecològic de Vilanova i la Geltrú.

Ho organitza l’associació La Casa Blava.  Es una associació sense ànim de lucre. Té la seu a Vilanova i la Geltrú i té com a objectiu promoure el desenvolupament sostenible.

Compartir: