El passeig de les orquídies

  • Informació
  • Ubicació

Recorregut senderista pels boscos de Rojals o de Poblet on descobrirem la flora de bosc i de ribera, fent especial atenció al món fascinant de les orquídies silvestres i els seus ecosistemes.

Recorregut que transcorre per boscos de l’Ermita de Sant Josep i la Vall de Montblanc. Al llarg de la ruta anem descobrint la flora de camp, de bosc i de ribera, entre la qual farem especial atenció al món fascinant de les orquídies silvestres. Les orquídies constitueixen un des grups botànics més particulars, els seus colors i les seves formes ens mostren les estratègies evolutives que han anat adquirint per a la seva fertilització. A la vegada convidarem a la refexió sobre com el seu hàbitat ha arribat a ser com és i en com podem contribuïr a la seva millor gestió a través del coneixement. Tanmateix veurem altres elements del patrimoni natural i rural que ens anirem trobant pel trajecte.

Observacions

Ruta senderista d'uns 5 km i desnivell moderat, cal portar roba i calçat adequat.

L'activitat té cost, cal reservar amb antel.lació al 696718135 o al correu info@reboll.coop. Els diners recollits es dedicaran al Projecte Basses Amigues, de recuperació o construcció de punts d'aigua a espais naturals de la Conca de Barberà.

Compartir: