CINQUENA TROBADA PER RECUPERAR LA MEMÒRIA SOCIAL I L’ESPAI FÍSIC DE L’ANTIGA FONT I SAFAREIGS DE SANTA EUGÈNIA DEL

  • Informació
  • Ubicació

CINQUENA TROBADA PER RECUPERAR LA MEMÒRIA SOCIAL I L'ESPAI FÍSIC DE L’ANTIGA FONT I SAFAREIGS DE SANTA EUGÈNIA DEL CONGOST projecte SANTA EUGÈNIA DEL CONGOST I LA RECUPERACIÓ D'UNS RECORDS. SANTA EUGÈNIA DEL CONGOST I LA RECUPERACIÓ D'UNS RECORDS

28 de maig de 2022

CINQUENA TROBADA PER RECUPERAR LA MEMÒRIA SOCIAL I L’ESPAI FÍSIC DE L’ANTIGA FONT I SAFAREIGS DE SANTA EUGÈNIA DEL CONGOST

De 08:30 a 10:30 h.
Neteja del seu entorn. Senyalització de l’espai.

De 10:30 a 11:00 h.
Esmozar.

De 11:00 a 12:30 h. Sala polivalent Ajuntament Tagamanent
Presentació de la nova web sobre el projecte. Accions artístiques performàtiques. Visita a la Tercera exposició del projecte SANTA EUGÈNIA DEL CONGOST I LA RECUPERACIÓ D’UNS RECORDS.

SANTA EUGÈNIA DEL CONGOST I LA RECUPERACIÓ D’UNS RECORDS

Aqueta actuació s’ emmarca en el Projecte de Santa Eugènia del Congost i la recuperació d’uns records, un projecte ApS, d’innovació educativa creat pel Grup d’Innovació docent consolidat (GIDC), ATESI (Art, Territori, Estratègia Docent, Sostenibilitat i Intervenció Social), Codi UB: GINDO-UB/162; per aconseguir la recuperació de la zona dels antics safareigs, la font, l’entorn i les vivències.

AMB LA NETEJA DE L’ENTORN ES VOL RECUPERAR L’ESPAI FÍSIC, TAMBÉ CONSCIENCIAR SOBRE L’IMPACTE DE LES DEIXALLES A LA NATURA.

AL MATEIX TEMPS AMB LA PARTICIPACIÓ DE TOTHOM ES PRETEN CONTINUAR RECUPERANT ELS RECORDS VISCUTS RELACIONATS AMB AQUELL ENTORN.

Aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que ens acompanyareu en aquesta Jornada i desitgem que el vostre exemple sigui una oportunitat per reconnectar de manera conscient i activa en millorar el nostre entorn i el nostre patrimoni.

 

Observacions

És una activitat OBERTA A TOTHOM. (Menors acompanyats de la seva família).

Compartir: