Cartells per la Natura

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

L'activitat de cartells per la Natura, és un taller de fabricació de cartells de fusta que seran construïts amb missatges de conservació i penjats en zones d'alta freqüentació de turisme on és fàcil de trobar residus.

Cartells per la natura, és un taller que pretén realitzar una sèrie de cartells fets de fusta de manera artesanal, aquests tindran missatges escrits que envien missatges per la conservació dels espais naturals, per seleccionar els missatges és farà prèviament una campanya a les reds socials i una vegada tinguem els missatges seleccionats, amb el grup de voluntaris s’escriuran a fustes on amb una màquina fresadora és farà el rebaix de les lletres i posteriorment passarem a pintura l’interior de les lletres amb diferents colors.

Una vegada tinguem una sèrie de cartells fets, anirem a diferents senders on penjarem aquest cartells on acompanyaran les rutes i recordaran la importància de conservar els nostres espais Naturals.

Observacions

Aquest taller serà realitzat amb el grup voluntaris d'APRODISCA, és un grup del servei pre laboral que realitza diferents activitats durant tot l'any amb l'associació Molí del Fort.

Compartir: