Animals amagats

  • Informació
  • Ubicació

Vine al Museu de Ciències Naturals de Granollers amb la família i explora l’exposició permanent "Tu investigues!" de manera diferent i interactiva mitjançant un joc de realitat augmentada!

L’Estela, la petita investigadora del museu està buscant els animals que s’hi troben amagats per poder estudiar-los més a fons i descobrir-ne tots els secrets. Vols ajudar-la i participar de l’aventura?

Hi ha un total de 10 animals amagats: una òliba, una papallona, un liró, un tritó, una serp, una musaranya, un gat mesquer, una granota, un talp i un ratpenat. Tots ells, objectiu d’estudi per part del grup de recerca de Biodiversitat i Bioindicadors (BiBIO) del MCNG.

Utilitza la tauleta com a lupa magnificadora digital per rastrejar i descobrir els animals ocults en els quatre àmbits de l’exposició permanent: el bosc, el riu, la cova o en el núvol de papallones. Troba’ls i explora’ls com un autèntic investigador. Però alerta, no t’espantis, alguns semblaran més vius que mai!

Observacions

Joc autònom, recomanat per majors de 6 anys.

Lloguer: 3,00 euros/tauleta

Les reserves s'han de fer a través del següent enllaç: https://mcng.cat/agenda/animals-amagats

La reserva es realitza pel número de tauletes que es volen llogar, no pel número de participants/infants que utilitzaran la tauleta. Per exemple, si es vol reservar una tauleta, es reservarà una plaça d'adult, si es volen reservar dues tauletes caldrà reservar dues places d'adult, etc. No reservar places d'infants.

Horari

Divendres i dissabtes: A les 16h, 17h i 18h

Diumenges: A les 11h, 12h i 13h

 

Compartir: