JORNADA DE VOLUNTARIAT A L’ESTANY DE SILS

  • Informació
  • Ubicació

El dissabte 29 de maig realitzarem una acció de voluntariat a la zona de l’Estany de Sils. Primerament farem una breu introducció dels Estanys de Sils i seguidament construirem pantalles visuals per evitar les entrades a la zona protegida de l’Estany.

Amb l’arribada del bon temps, els Estanys de Sils s’omplen de visitants que passen el dia en aquest espai natural protegit. Per evitar posar massa pressió als animals i plantes que habiten a l’Estany, cal evitar accedir en algunes zones que són especialment fràgils.

Per això el dia 29 de maig, construirem pantalles visuals amb canyes per fomentar que els visitants no accedeixin en una àrea concreta de l’espai, prop del Mirador. Gràcies a aquestes accions de gestió continuades, podrem seguir observant a l’Estany la gran diversitat de fauna i flora que hi veiem avui en dia.

El material per fer la jornada de voluntariat anirà a càrrec de la Fundació Emys. És important que dugueu repel·lent de mosquits, protector solar i gorra pel sol.

Aquest projecte compta amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i del Grup Batallé.

Dia: Dissabte dia 29 de maig

Lloc de trobada: Punt d’Informació de l’Estany (PIE) a l’Estació de RENFE de Sils.

Hora: de 10h a 13h

Per tots els públics.

A càrrec de tècniques de Fundació Emys.

Us podeu inscriure a nostra pàgina web: JORNADA DE VOLUNTARIAT A L’ESTANY DE SILS

Observacions

Més informació a info@fundacioemys.org.

Compartir: