Curs bàsic d’ornitologia

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

#SetmanaNatura. Curs amb Picampall d'introducció a l’ornitologia i l’observació d’ocells al Delta de l'Ebre i els Ports. Introducció i sortides de camp al PN Ports i PN Delta de l'Ebre.

*Inscripcions completes *

Quins ocells podem veure a les terres de l’Ebre? Perquè volen els ocells? Quines característiques tenen? Durant aquest curs introductori intentarem respondre totes aquestes preguntes i algunes més, fent un repàs de la fisiologia bàsica dels ocells, el seu comportament i les especies més comunes de les Terres de l’Ebre, en un curs que inclou una sessió teòrica i una part pràctica on posarem a prova els nostres coneixements.

PROGRAMA

Dissabte 3 octubre 2020
10 – 14 h. Sessió teòrica. Parc Natural dels Ports
15.30 – 19 h. Sortida de camp al Parc Natural dels Ports.

Diumenge 4 octubre 2020
8 – 13 h.Sortida de camp al Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Professors – guies
Quim Vilagran és llicenciat en Biologia per la Universitat de Girona. En els darrers anys ha participat en diversos projectes relacionats amb l’ornitologia catalana i com a professor a l’Escola de Capacitació Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners.

Jordi Feliu és enginyer tècnic forestal per la Universitat de Lleida. Ha estat responsable de diverses campanyes d’anellament a Catalunya i coordinador del seguiment ornitològic al Parque Nacional de las Tablas de Daimiel.

Curs subvencionat pel Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports.

Organitza
Picampall | Parc Natural dels Ports | Parc Natural del Delta de l’Ebre

Observacions

Places limitades.

Cal dur roba de temporada, calçat adequat, beguda i quelcom de menjar si es vol. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Compartir: