Sortida per netejar la riera de Pertegàs

  • Informació
  • Ubicació

El dissabte 1 de juny, a les 10:00h, fem una sortida per a netejar les deixalles acumulades a les ribes de la riera de Pertegàs, al seu pas pel municipi de Sant Celoni. Ens trobem als jardins de la Rectoria Vella (Pg. Rectoria Vella, s/n).

En el marc de la Setmana de la Natura 2019, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny ha organitzat una activitat de millora ambiental oberta a tots els públics, que enguany se centra en la neteja i recuperació de la riera de Pertegàs al municipi de Sant Celoni.
Per aquesta comesa hem comptat amb les companyes i companys dels agrupaments escoltes i guies (AEiG’s) de Granollers, que l’any passat també van col·laborar amb nosaltres en la neteja dels voltants de Santa Fe. Enguany també gaudirem de la participació de l’AEiG l’Erol, de Sant Celoni i la col·laboració de l’Ajuntament d’aquesta localitat.
La sortida de neteja del Pertegàs es durà a terme el dissabte 1 de juny. L’hora d’inici de la trobada serà les 10:00h i el lloc escollit els jardins de la Rectoria Vella de Sant Celoni (pg. de la Rectoria Vella, s/n), punt des d’on és previst que hi surtin els tres grups que hem programat, cap als diferents recorreguts de servei.
L’activitat acabarà a les 13:30h, moment en que els grups tornaran a reunir-se a la Rectoria Vella per fer una avaluació de les deixalles recollides i les seves característiques.
Podeu veure tots els detalls d’aquesta activitat a la nostra pàgina web, clicant sobre l’enllaç que indiquem dessota:
https://www.salvaguardamontseny.cat/node/1061

Compartir: