Celebrem la Setmana de la Natura

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

A tota l'escola farem diferents activitats relacionades amb la Natura: apart de les sortides setmanals de Forest School a Collserola, jugarem amb jocs de Natura que hem creat, posarem nom a les plantes de l'hort i la muntanya, estrenarem el nostre "Zoo de vertebrats", farem inventari de biodiversitat, col·locarem caixes-niu i petits hotels d'insectes i continuarem amb la feina de recollida de residus, entre d'altres coses.

Durant la Setmana de la Natura a l’escola aprofitarem per donar volada a materials que hem anat creant a partir de les sortides setmanals de Forest School i dels projectes i temàtiques relacionats amb la Natura. Des d’Educació Infantil fins al Batxillerat realitzarem nombroses activitats al llarg de tota la setmana.

A Educació Infantil es faran activitats a la muntanya de l’escola. Sortirem a Collserola amb 1r i 4t de Primària, on jugarem i farem algunes activitats artístiques en la Natura; 3r de Primària s’encarregarà de fer i posar etiquetes amb el nom comú i científic d’algunes de les plantes de la muntanya de l’escola, i presentarà el seu joc de “Qui és qui?” de plantes, alhora que tindrà cura de dos jardins verticals que sembrarem ben aviat. A 2n de Primària, entre d’altres activitats, jugaran al memory de “flors del camí” que reconeixen i que han fet. A 4t tindrem exposat durant tota la setmana el nostre particular Zoo de vertebrats de Collserola, inspirat en el “Zoo d’en Pitus”. A 5è col·locaran refugis per a invertebrats, i a 6è continuaran amb la recollida de residus que porten fent durant tot el curs i donaran visibilitat a les últimes accions fetes. A 1r ESO continuarem amb un inventari de la biodiversitat de l’escola, i al Batxillerat un grup de voluntaris participarà en accions de neteja de la muntanya de l’escola i en una acció contra la flora invasora que tenim. A la Biblioteca de l’escola s’exposaran i es destacaran llibres relacionats amb la Natura.

Compartir: