riu ripoll montcada

Passejada del riu Ripoll i retirada de residus

  • Informació
  • Ubicació

Per anar escalfant motors, començarem la jornada amb una passejada pel riu Ripoll de la mà de Montcada Som-rius, voluntaris de Projecte Rius des de l’any 2004. Aprofitarem per recollir les deixalles que anem trobant al pas. Seguidament celebrarem l’assembla.

Començarem la jornada amb una passejada pel riu Ripoll de la mà de Montcada Som-rius, voluntaris de Projecte Rius des de l’any 2004. Aprofitarem per recollir les deixalles que anem trobant al pas.

Seguidament celebrarem l’assembla de l’Associació Hàbitats.

L’Assemblea General Ordinària és el principal espai de decisió de l’Entitat. Els socis i sòcies es reuneixen per supervisar-ne la gestió, aprovar els comptes i els projectes de l’any anterior i del vigent.

n aquesta ocasió, a banda dels punts habituals de l’ordre del dia, us explicarem els resultats dels Pla Estratègic. Hi haurà aperitiu per als assistents!

Si us voleu a formar part de la junta directiva, ara és el moment! I si esteu indecisos o us cal més informació, podeu contactar amb nosaltres i us en farem cinc cèntims.

Us esperem: dissabte 1 de juny de 2019 a les 10:30h del matí a la cruïlla del carrer del Vapor amb el carrer de la Hidràulica, Polígon industrial La Ferreria, 08110 Montcada i Reixach.

Es preveu que la jornada acabi al voltant de les 13:30h.

Per confirmar assistència o fer qualsevol consulta us podeu adreçar a info@associaciohabitats.cat o al telèfon 93 42 132 16.

Compartir: