SETMANA DE LA NATURA – Caminem i netegem la Serralada

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

L’ Agrupació Excursionista Bufalà organitza una excursió tot recollint residus per tal de sensibilitzar als participants i a la ciutadania.

La Setmana de la Natura és un moment de l’any per a prendre consciència de la necessitat de conservar la natura, el medi ambient i el nostre patrimoni natural.

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). La XVAC i la XCT són dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya, i compten amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’obra Social La Caixa.

Durant 9 dies s’ organitzen activitats arreu de Catalunya de l’1 al 9 de juny al voltant del dia mundial del Medi Ambient.

L’ Agrupació Excursionista Bufalà organitza una excursió en que mentre caminem anirem recollint els residus que malauradament trobarem durant el recorregut per tal de sensibilitzar als participants i a la ciutadania sobre la importància que té mantenir neta i tenir cura de la Serralada de Marina i tota la natura en general.

Aquesta activitat la durem a terme el DISSABTE 1 DE JUNY , sortirem del nostre local a les 9 del matí , on a cada participant se li donarà una borsa perquè pugui depositar els residus que trobarem durant la caminada.

Farem un recorregut d’uns 10km i l’hora de tornada serà aproximadament a les 13h.

Compartir: