Tancant el cercle

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Construcció de capses niu a partir de fustes de palet reciclat, com a mitjà per combatre les plagues del nostre entorn.

Es realitzaran tallers de construcció de capses niu per tal de combatre les plagues de l’entorn. Es construiran capses niu de mallarenga, insectívors grans i ratpenats, amb tots els alumnes de l’escola de Perafita i es penjaran prop de la Font del Raig, una font al costat de l’escola que els alumnes tenen apadrinada.

Les capses es construiran el dia 3 de juny, amb fustes que prèviament els nens hauran marcat, seguint uns models i es penjaran el dia 5 de juny. Posteriorment es farà un seguiment sense baixar la capsa ni molestar als ocells que hi criin, sinó mirant amb binocles, i treballant el respecte, el silenci i el saber observar.

 

Visites guiades per monitors al Centre Camadoca de Santa Maria de Merlès, on es realitzen activitats de conservació de la fauna autòctona i també activitats relacionades amb el control de les espècies invasores, l’objectiu és sensibilitzar vers les problemàtiques ambientals que afecten als nostres ecosistemes, a tots els nivells educatius.

Aquest dia vindran alumnes de 4rt de primària de Manlleu i alliberarem també fauna recuperada al Centre de Recuperació de Fauna de Torreferrussa.

Compartir: