Taller i tast d’oli d’oliva verge extra ecològic a la Llar d’Infants l’Esquirol

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Taller pels infants de la llar per explicar el sistema de producció d'oli respectuós amb el medi ambient i com poden distingir les propietats organolèptiques de l’oli.

A través del conte “La copa màgica i la colla dels cinc sentits”, l’empresa local Identitat Extra Virgin Olive Oil oferirà un taller als infants de la llar explicant-los el seu sistema de producció d’oli respectuós amb el medi ambient i com poden distingir les propietats organolèptiques de l’oli,  per ser-ne uns consumidors conscients i assabentats.

Identitat Extra Virgin Olive Oil és un projecte familiar que es vertebra sobre la producció, l’elaboració i la comercialització d’olis d’oliva ecològics monovarietals empeltre, arbequina i piqual de la màxima qualitat provinents de finques pròpies, així com la difusió dels beneficis que aquests olis aporten per la salut i la preservació i respecte pels elements paisatgístics i patrimonials de les finques mitjançant experiències d’oleoturisme.

Observacions

El taller també inclou l'aprenentatge dels sabors bàsics mitjançant el sentit del gust, així com una degustació de pa amb oli i xocolata.

Compartir: