SORTIDA INCLUSIVA AL PARC DEL LABERINT D’HORA

  • Informació
  • Ubicació

Fundació Joia organitza una sortida inclusiva al Parc del Laberint d'Horta d'on gaudirem tots plegats d'una jornada festiva i envoltats a l'espai verd.

Fundació Joia organitza una sortida inclusiva al Parc del Laberint d’Horta d’on gaudirem tots plegats d’una jornada festiva i envoltats a l’espai verd que ens ofereix la ciutat de Barcelona.

Fundació Joia és una entitat sense ànim de lucre que fomenta la inclusió social i laboral de les persones que pateixen algun tipus de problemàtica de salut mental.

Un dels valors més importants de la Fundació és la lluita contra l’estigma social que té el propi col.lectiu de salut mental i assolir la plena inclusió i integració en la comunitat.

Una de les iniciatives per assolir el nostre objectiu és oferir activitats integradores i comunitaries, totalment inclusives per qualsevol tipus de persona, sense importar condicions de gènere, edat ni discapacitat.

Uns dels serveis de la Fundació, el Servei de Rehabilitació Comunitària de Sant Martí organitza una sortida al Parc del Laberint d’Horta, una sortida inclusiva per qualsevol tipus de col.lectiu, amb o sense discapacitat, per celebrar la setmana de la natura en un dels espais verds que ens ofereix la nostra ciutat.

 

 

Compartir: