Setmana de la Natura 2019 a Súria

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Súria s’adhereix enguany a la Setmana de la Natura amb un ampli programa d’activitats a l’entorn del riu Cardener, adreçades a l’alumnat de les escoles.

Súria s’adhereix enguany a la Setmana de la Natura amb un ampli programa d’activitats a l’entorn del riu Cardener, adreçades a l’alumnat de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac. La celebració d’aquest programa, que tindrà lloc del 3 al 7 de juny, també marcarà la cloenda del programa Escoles Verdes en aquest curs escolar que s’ha dedicat al riu Cardener i el seu entorn.

Coincidint amb la celebració de la Setmana de la Natura, l’Ajuntament de Súria, la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i l’Ecorail del Cardener han convocat un concurs fotogràfic d’imatges sobre l’entorn natural de la vila, i més específicament sobre el riu Cardener. Les imatges hauran de ser publicades a la xarxa social Instagram entre les 10.00 h del dilluns 3 de juny i les 21.00 h del diumenge 9 de juny, amb un títol descriptiu i les etiquetes #cardener o #riucardener.

Hi podran participar totes les persones majors de 16 anys que facin l’itinerari ambiental pel riu Cardener durant la Setmana de la Natura. L’autor o autora de la fotografia guanyadora rebrà com a premi un viatge per l’Ecorail del Cardener per a dues persones.

En l’organització de la Setmana de la Natura a Súria hi participen l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac, la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i l’Ecorail del Cardener  amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Compartir: