Enverdim Instagram!

  • Informació
  • Ubicació

La ciutat és plena de natura. Gaudim-la i fem-la créixer també a Instagram! Per la Setmana de la Natura, compartim fotografies del verd urbà que ens envolta, amb les etiquetes #enverdim i #setmananatura.

Quin verd tens al teu voltant? Quin és el primer que veus quan surts de casa o mentre camines per la ciutat?

A més de l’asfalt i el ciment… hi ha molta més vida natural del que sembla a simple vista!

Arbres, parcs, jardins particulars que es veuen des de fora, balcons i terrasses, horts comunitaris, patis d’escola, jardineres a peu de carrer, escocells dels arbres, murs verticals…

Com hi puc participar?

De l’1 al 9 de juny, durant la Setmana de la Natura, compartirem a Instagram fotografies del verd que tenim a la ciutat. Participar és senzill:

  • Segueix-nos a @Som_Natura si et ve de gust!
  • Publica les teves fotografies
  • Etiqueta-les amb #enverdim i #setmananatura i el municipi d’on és la imatge
  • Menciona @Som_Natura i ens serà més fàcil trobar-les
  • Participa amb tantes fotografies com vulguis!

Perquè puguem veure les teves fotos, cal que tinguis el compte d’Instagram públic o que et seguim des de @Som_Natura. Si no el tens en obert, ens pots contactar amb un missatge privat i et seguirem, o ens la pots enviar a benvinguda@somnatura.cat i nosaltres la penjarem.

Per què he d’”enverdir” Instagram?

Doncs perquè…

  • Dedicaràs una estona a fer una pausa en el ritme accelerat de la ciutat per connectar amb la natura propera.
  • Contribuiràs a crear una mirada col·lectiva del verd a la ciutat, descobrint des de racons amagats al verd més quotidià.
  • Ens podrà servir d’inspiració per enverdir l’entorn on volem viure.

Et pot tocar un bon llibre

Entre totes les imatges, el dia 11 de juny sortejarem un exemplar d’un llibre que ens encanta “La ciutat comestible” que anuncia que “la natura ha decidit tornar a la ciutat” i ens dona pistes per enverdir la nostra vida urbana, i fer-la més fèrtil i comestible.

Surt al carrer, busca el verd i convida el teu entorn a participar-hi!

I després de la Setmana de la Natura, què?

Et convidem a seguir compartint fotografies amb l’etiqueta #enverdim quan et vingui de gust…per anar fent gran aquest mosaic verd i col·lectiu a Instagram!

Observacions

Des de Som Natura impulsem iniciatives que afavoreixen el contacte amb la natura vivint a la ciutat. Finalment, el que pretenem és compartir i fer créixer la natura urbana com a font de benestar i fer comunitat entorn del verd com a bé comú.

Pots consultar les bases del sorteig al blog de www.somnatura.cat

Compartir: