Comparteix les teves observacions amb iNaturalist

  • Informació
  • Ubicació

Per quart any consecutiu, totes les observacions efectuades a Catalunya durant la Setmana de la Natura seran recollides en un projecte específic, la seva incorporació permet oferir informació valuosa pel seguiment de la Biodiversitat a Catalunya i augmentar el seu coneixement i difusió de resultats.

Des de l’any 2016 promocionem la participació a la Setmana de la Natura oferint l’eina iNaturalist, completament traduïda al català, per recollir i difondre totes les observacions de vida silvestre efectuades a Catalunya. Descarregant l’App d’iNaturalist al mòbil (Android o Apple) pots fotografiar les teves observacions i compartir-les a la xarxa amb la resta d’usuaris.

Si desconeixes l’espècie observada, l’eina de reconeixement artificial d’imatges et pot suggerir algunes possibilitats, però la resta d’usuaris també t’ajudaran a identificar l’espècie observada. A més comptes amb una pàgina personal per seguir les teves observacions i mantenir la teva informació.

Totes les dades es posen a disposició de la comunitat científica internacional, de forma que estaràs contribuint, amb aquesta senzilla aplicació pionera de Ciència Ciutadana, a millorar el coneixement científic de la biodiversitat del planeta.

20 milions observacions ja han estat introduïdes i prop de 500.000 observadors ja formen part de la major xarxa internacional de naturalistes, Participa-hi!.

Compartir: