Visita a la Reserva Natural de Sebes i tast d’oli i cervesa artesana

  • Informació
  • Ubicació

Visita guiada a la Reserva Natural de Sebes, on visitarem els observatoris de fauna i les passeres de fusta que s’endinsen a l’aiguamoll, observarem les cigonyes i els cavalls de la Camarga i navegarem per la història visitant el Centre d’Interpretació del Camí de Sirga. Acabarem amb un tast dels productes de l’espai natural: l’oli d’oliva ecològic del Mas de Pitoia i la cervesa artesana Lutra.

Visita amb un guia especialitzat per la Reserva Natural de Sebes: Boscos de ribera exuberants, canyissar, aiguamolls, camps d’oliveres centenàries… Un magnífic paradís de biodiversitat ideal per als amants de la natura. Passarel·les que t’endinsen al bell mig del parc, observatoris d’aus, cavalls de la Camarga adaptats a la pastura de zones humides…
A més podrem gaudir del espectaculars lliris grocs que cobreixen tots els aiguamolls de la Reserva i de la Cigonya Blanca, fàcilment observable a l’espai durant l’època de cria i podrem observar els seus polls als nius.
El Camí de Sirga, el riu Ebre, els llaüts i els calafats, ens ajudaran a realitzar un viatge pel temps i endinsar-nos al món de la navegació fluvial per l’Ebre, tot fent una mirada al passat visitant el Centre d’Interpretació del Camí de Sirga.
Acabarem fent un tast dels productes elaborats en el marc de l’espai natural:
– L’oli d’oliva del Mas de Pitoia, un projecte agroecològic de custòdia del territori que protegeix l’entorn.
– La cervesa artesana Lutra, amb tocs de menta i regalèssia, amb un sabor que et sorprendrà.

Compartir: