GPS Garrotxa: Maià de Montcal, la vall lluminosa

  • Informació
  • Ubicació

Gaudeix del paisatge i de la natura amb aquesta ruta pel patrimoni romànic i pels agradables paisatges de Maià de Montcal i Dosquers. Situat a 241m d’altitud, el municipi té un pendent suau que comença a la falda del massís de la Mare de Déu del Mont i acaba tocant el riu Fluvià. Cal reserva prèvia.

Gaudeix del paisatge i de la natura amb aquesta ruta pel patrimoni romànic i pels agradables paisatges de Maià de Montcal i Dosquers. Situat a només 241m d’altitud sobre una vall lluminosa, el municipi té un pendent suau que comença a la falda del massís de la Mare de Déu del Mont i acaba a tocar del riu Fluvià.

Recorregut: Sant Vicenç de Maià, plaça de Teresa Bornanoba Manaut, plaça de l’Hort d’en Patllari, ca l’Aiats, Can Marcó, Jonqueres, Santa Magdalena de Jonqueres, Can Coma, boscos de Can Pou, pont del Paletaire, Sant Vicenç de Maià.

Distància: 6,90 km

 

Observacions

Cal portar prou beguda per passar la jornada. Cal reserva prèvia.

És possible fer aquesta visita guiada amb persones amb mobilitat reduïda, però per fer-la accessible es recomana canviar el recorregut i utilitzar una bicicleta Joëlette (si ens aviseu, ens podem encarregar nosaltres de demanar la cessió d’una bici al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa).

Compartir: