Reutilitzem i gaudim!!!

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Aprofitem que el 17 de maig és el dia internacional del reciclatge i transformarem el material que llencem a la brossa en jocs i joguines. El resultat serà exposat al vestíbul de l'escola. Participaran els alumnes de P3 a 6è.

L’escola Àngel Guimerà forma part del projecte d’Escoles Verdes del Departament d’Ensenyament i del Departament de Territori i Sostenibilitat.

El programa Escoles Verdes sorgeix  per a promoure, innovar, incloure i organitzar accions i activitats educatives relacionades amb els reptes i valors de sosteniblitat. Tanmateix, té com a intenció promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn.

L’escola disposa de diferents espais de natura: hort i jardí en els que alumnes poden realitzar activitats per a seguir desenvolupant consciència i sensibilitat cap al món natural .

Des de l’escola, volem contribuir a millorar el nostre entorn i entenem que una de les maneres més adequades es donant un segon ús als materials descartats (plàstic, paper, cartró,…) i utilitzar-los per a elaborar altres productes.

Aprofitant que el proper 17 de maig és el dia internacional del reciclatge i creient que és important ser conscients que allò que nosaltres llencem a la brossa pot ser, en la mesura del possible, utilitzat i transformat. Pensem en els rotllos de cartró, les llaunes,… els podem canviar i utilitzant una mica la imaginació i la creativitat crear joguines i/o jocs.

Es realitzarà un joc o joguina que podeu fer amb material reciclat. Abans de començar a transformar el material de rebuig cal parlar de l’objecte en si, de què hi magatzemava i buscar algun joc o alguna joguina (o alguna part d’aquest joc o joguina) que s’assembli, per exemple: les ampolles d’aigua poden ser utilitzats per a fer un joc de bitlles.

Les joguines seran exposades al vestíbul de l’escola.

Potser, depenen de les activitats resultants aquestes joguines s’utilitzaran al pati els dies que quedi fins a acabar el curs.

En aquesta activitat participarà tots els alumnes i les alumnes de l’escola

Compartir: