Ruta al volcà Montsacopa

  • Informació
  • Ubicació

Vols fer una visita guiada pel volcà Montsacopa? Explorarem el volcà, entrarem dins el seu cràter i gaudirem de les impressionants vistes d’Olot . Dies : Dissabte 26 de maig i Dissabte 2 de juny Hora: 12h Durada : 1h 30 Sortida: Oficina de turisme d’Olot Preu: 5€. Gratuït fins a 12 anys.

Visita guiada al volcà del Montsacopa.

El Montsacopa és el volcà més vinculat a Olot. Situat just al centre de la ciutat, ofereix una panoràmica de 360 graus de bona part de la Garrotxa. Visitar-lo permet conèixer no només el vulcanisme d’una manera directa, sinó també la història d’Olot des del seu origen medieval i fins avui dia, posant una atenció especial al patrimoni arquitectònic de les guerres carlines del s.XIX.

En aquesta visita guiada explorarem el volcà Montsacopa, entrant dins el seu cràter i gaudint de les impressionants vistes d’Olot i La Garrotxa.  Hi descobrirem una església, i fins i tot torres de guaita amb moltes històries.

A més, al final cada família s’endurà un record del volcà, Reserva natural del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa!

Dissabte 26 de maig i Dissabte 2 de juny

Hora: 12h

Durada : 1h 30 minuts

Sortida de l’Oficina de turisme d’Olot: C/ Francesc Fàbregas, 6

Preu: 5€/ persona. Gratuït fins a 12 anys.

Més informació: turisme@olot.cat – 972 26 01 41

Ho organitza: Educ’Art

Compartir: