Dia del Medi Ambient. Sensibilització i participació amb plantada d’arbres i aromàtiques

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Sensibilització. Plantada d'arbres i plantes aromàtiques autòctones i penjada del distintiu del programa Escoles Verdes aconseguit per l'Institut-Escola Daniel Mangrané de Jesús.

En el marc de l’acció ciutadana i l’entorn, un grup d’alumnat de l’Institut-Escola Daniel Mangrané de Jesús, l’Eskamot Verd (ESO), han sol·licitat formalment a l’Ajuntament de Jesús la replantació de 3 arbres als 3 escocells buits que hi ha a la vorera de davant l’escola. L’ajuntament hi ha accedit i dimarts 5 vindrà la brigada per plantar-los amb l’ajuda de part de l’Eskamot Verd. Mentrestant, l’alumnat de 5é de primària ajudat per part de l’Eskamot Verd plantarà aromàtiques autòctones a una zona enjardinada del centre que regarà 3r de (PRIM). Tindrem l’animació de l’alumnat de 2n (PRIM) que aprofitarà per portar a l’Eskamot Verd tot el material escolar que ha estat usant al llarg del curs per tal que es recicle.
Simultàniament penjarem el distintiu d’Escola Verda i l’alumnat de 5é instal·larà un photocall fet de materials reutilitzats (decorats de teatre!). Qui ho desitge fer-se una foto, ho podrà fer rebent abans una petita explicació sobre sostenibilitat de la mà del nostre Eskamot Verd.

Compartir: