Fem natura!

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

L'Escola El Temple proposa diferents activitats encaminades a la protecció i millora del nostre entorn. Neteja i manteniment del pati, creació d'espantaocells per a la protecció de les plantes de l'hort, elaboració de nius d'ocells i cartells plurilingües per a l'hort i jardí.

Entre els dies 26 de maig i 5 de juny (Dia Mundial del Medi Ambient) la nostra escola, a iniciativa de la comissió d’escola verda realitzarà diverses activitats:

·         ESPANTAOCELLS PER A L’HORT:  Els infants de primer, dins del projecte d’investigació sobre les plantes de l’hort, i després d’observar que algunes de les que han plantat a l’hort de l’ambient natural han estat menjades per diferent aus, han decicit fer un petit espantaocell amb material reciclat per tal de poder ajudar a crèixer a les plantes.

·         NIUS D’OCELLS: A l’escola tenim consciència de la importància de les aus i per això, com que els de primer protegeixen l’hort, els de cicle mitjà s’encarregaran de preparar casetes per als ocellets, fetes amb fustes reciclades. Amb l’ajuda d’un pare voluntari, les estan preparant i vernissant durant aquesta setmana i les penjaran al pati el dia 5 de juny.

·         CARTELLS AL JARDÍ I  A  L’HORT: Nombroses plantes i flors formen part del nostre hort i jardí, i tot i que la majoria ja estan ben identificades, dins del projecte GEP(Generació Plurilingüe), els xiquets grnas han decidit fer nous cartells amb les tres llengües de l’escola, anglès, castellà i català.

·         NETEJA DEL PATI: aquesta activitat serà comuna a tota l’escola i consistirà en un manteniment del pati.

La mascota d’escola verda, el capgròs Verdet ,ens acompanyarà  en els diferents actes.

Compartir: