Camina pel verd a Barcelona i comparteix-lo a Instagram

  • Informació
  • Ubicació

La ciutat és plena de verd, només cal que el gaudeixis i contribueixis a multiplicar-lo! Fem-lo visible a Instagram, compartint fotos amb les etiquetes #caminempelverd i #setmananatura.

Des de Som Natura impulsem “El camí més verd”, un mapa col·laboratiu en línia (i consultable des del mòbil) que ens permeti trobar l’itinerari més verd i més saludable, en els nostres desplaçaments diaris per la ciutat.

Finalment, el que pretenem és compartir i fer créixer la natura urbana com a bé comú i com a font de benestar, aprofitant la mobilitat a peu.

 

Comencem?

Quan caminis per la ciutat de Barcelona, trobaràs verd en l’arbrat del carrer, parcs, jardins, balcons, horts comunitaris, terrasses, patis d’escola, plantes al carrer, escocells dels arbres, jardins verticals… N’hi ha molt més del que sembla a simple vista! Fes una foto i puja-la a Instagram amb les etiquetes #caminempelverd i #setmananatura.

Comparteix les teves fotos i convida als teus amics a participar-hi.

Observacions

Ens sumem a la Setmana de la Natura, amb aquesta campanya d'Instagram, per compartir la natura urbana i començar a fer més fàcil trobar els itineraris més verds mentre caminem per Barcelona.

Compartir: