Exposició fotogràfica “Les Plantes dels Ports” + activitats complementàries a la biblioteca de Roquetes

  • Informació
  • Ubicació

L’objectiu és donar a conèixer una petitíssima part de la flora que s’amaga al massís i despertar l’interès de preservar-la.

L’exposició, amb textos i fotos de Marc Aixarch, s’estructura en quatre blocs: plantes endèmiques, plantes amenaçades, plantes tòxiques i plantes medicinals que tradicionalment han estat utilitzades per la gent de les nostres terres i fan palesa la relació de l’ésser humà amb la natura.
La Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes acollirà l’exposició sobre les plantes dels Ports i organitzarà altres activitats complementàries al voltant del la temàtica.

L’exposició es podrà visitar des del 24 de maig fins a finals d’agost, en horari de la Biblioteca.

Activitat dins la #SetmanaNatura en col·laboració amb la Biblioteca de Roquetes.

Més informació: http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/detalls/Activitat_Agenda/PNP_20180525Expo-plantes-Roquetes.html i bibliotecaroquetes.wordpress.com

Observacions

Durant l’any 2018 els centres de documentació de la xarxa DocAmbCat han previst la celebració d’efemèrides ambientals per transmetre més consciència ambiental i, alhora, donar a conèixer el contingut ambiental dels més d’un centenar d’equipaments oberts al públic amb documentació ambiental. La Setmana de la Natura, que pels parcs se celebra des del 24 de maig (Dia Europeu dels Parcs) al 5 de juny (Dia Mundial del Medi Ambient), és una de les 4 efemèrides que se celebren aquest any, a la qual s’han afegit 12 Centres de Documentació de la Xarxa de Parcs Naturals, 9 del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya  i 3 de la Diputació de Barcelona, que han previst 25 activitats amb la col·laboració de 20 biblioteques públiques i 1 bibliobús.

Compartir: