Jornada d’Inspecció de l’estat de salut de la riera de Rajadell a càrrec del Parc de la Sèquia

  • Informació
  • Ubicació

El projecte “Xup Riera Viva” treballa per la promoció sostenible de la Riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup

El projecte “Xup Riera Viva”, que treballa per la promoció sostenible de la Riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, us convida a dues noves activitats per aquest proper mes de juny.

Dissabte 10 de Juny Jornada d’Inspecció de l’estat de salut de la riera de Rajadell a càrrec del Parc de la Sèquia.

Com en anteriors edicions, realitzarem, de forma participativa, l’anàlisi físico-química i biològica de l’estat de l’aigua de la riera.

L’activitat s’iniciarà a les 10h davant del local de l’Associació de veïns del Xup, als locals comercials del barri.

Jornades totalment oberta i gratuïta. Tanmateix, per motius organitzatius, recomanem realitzar inscripció prèvia al local de l’AVV, al 938754705 o a través de www.xuprieraviva.cat

Aquesta activitat és impulsada per part del projecte Xup Riera Viva, la xarxa d’agents de custòdia de la Riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, formada per l’AVV del Xup, Meandre, Parc de la Sèquia, Esplai 3 Pins, Escola Muntanya del Drac, l’Institut Manresa 6, PDC Xup, Mediviu i L’Arada. Així mateix, compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, en el marc del foment de l’Anella Verda de Manresa, la Diputació de Barcelona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

Compartir: