Del 22 de maig al 5 de juny #ConnectemLaNatura

27/02/2024

La Setmana de la Natura 2024 tindrà lloc del 22 de maig al 5 de juny i ens encantaria comptar amb vosaltres per a l’organització d’una o més activitats!

Després de l’èxit de la darrera edició, esperem enguany poder celebrar una gran 9a edició de la Setmana de la Natura, i per això volem comptar amb la vostra participació i implicació.

La Setmana de la Natura dona el seu tret de sortida amb el Dia Internacional de la Diversitat Biològica (22 de maig), inclou el Dia Europeu dels Parcs (24 de maig) i finalitza amb el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny). A través de les activitats que s’organitzen arreu del territori podrem conèixer com implicar-nos col·lectivament per mantenir el bon funcionament dels ecosistemes i fomentar la connectivitat ecològica.

#ConnectemLaNatura

 

Com es pot participar?

●    Organitza una activitat per connectar la natura i puja-la a través del formulari web.

Cerca la col·laboració amb les entitats ambientals de la vostra zona: segur que podeu organitzar conjuntament alguna activitat per posar en valor la seva experiència en tasques de conservació i defensa de la natura.

Alguns exemples: sortides d’educació ambiental, censos, plantades, dinars de d’aprofitament, debats sobre les causes de la crisi ecològica, extracció de plantes invasores, conferències, xerrades, tallers, exposicions, gimcanes…

●    Difon la Setmana Natura prèviament al vostre entorn, per donar-la a conèixer a tothom qui pugui estar interessat en organitzar una activitat o participar a les activitats (contacta amb mitjans locals, parlant amb coneguts, amb les entitats properes, etc.).

●    El dia de l’activitat, promociona-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #setmananatura, publicant les fotos de les vostres activitats! Us farem arribar el braçalet solidari #setmananatura perquè ho repartiu entre els participants de les vostres activitats.

Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura. També podeu seguir-nos a Twitter o Instagram al perfil @SetmanaNatura.

#ConnectemLaNatura

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.