Visita guiada a la Maresma de les Filipines

  • Informació
  • Ubicació

Itinerari guiat gratuït a l'espai natural del Remolar i la Maresma de les Filipines, al delta del Llobregat. Un espai privilegiat per a l'observació d'aus.

L’estany del Remolar i la maresma de les Filipines, la més important de la província de Barcelona, són indrets privilegiats per a observar aus, tant migratòries com sedentàries, tortugues d’aigua o orquídies mediterrànies. Hi podrem veure cames-llargues fent el niu o fredelugues descansant a les illes. El recorregut ens aproxima a jonqueres i salicornars que ens fan oblidar la proximitat de la ciutat. Una visita sorprenent!

Si vols conèixer aquest espai natural, participa en una de les visites guiades gratuïtes que es fan el quart diumenge de cada mes. Excepte els mesos de juliol i agost.

Punt de trobada: Centre d’informació de l’Espai Natural del Remolar – Filipines. Per a més informació, escriviu a administracio@consorcidelta.org

 

Observacions

Aparcament exterior de l’Espai Natural del Remolar - Filipines. Coordenades GPS 41.287994, 2.051697. Des d’aquest aparcament fins el punt de trobada cal caminar 1,5 km aprox.

Consulta aquí l'Agenda d'activitats del Consorci del Delta del Llobregat:

http://www.deltallobregat.cat/40648680219/agenda/

Compartir: