Tupinamburga, la remeiera, al bosc del pla dels Albats

  • Informació
  • Ubicació

Història de fantasia i natura en l'escenari natural del bosc del pla dels Albats.

El bosc del pla dels Albats és un escenari natural ideal per descobrir el món de les plantes remeieres i els personatges de la tradició popular amb el follet Joan i la remeiera Tupinamburga.

Així coneixeràs alguns personatges de la tradició popular: follets, nimfes, fades, mags, bruixes bones, sàtirs… Para l’orella per captar amb el cor els consells que et donaran i que al llarg dels segles han enriquit el saber que ens dona la natura. En acabar, fareu el vostre primer herbari. Aquesta història està dirigida als infants i als adults a qui els agradi conèixer el món a través de la fantasia.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç i http://www.viapenedes.com

Observacions

Edat: a partir de 5 anys.

Reserva: contacteu un mínim de 24 hores abans de l’activitat, via correu electrònic (info@viapenedes.com), telèfon o WhatsApp (938 172 868).

Material: cal portar calçat i roba adequats per caminar per la muntanya, aigua, gorra i protecció solar o impermeable si el temps ho aconsella.

En cas que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Compartir: