Taller del Mural de la Biodiversidad

  • Informació
  • Ubicació

El Mural de la Biodiversidad és un taller cooperatiu i divertit que vol sensibilitzar sobre la importància de la biodiversitat i les causes i conseqüències de la seva erosió.

**L’activitat es donarà en anglès/Workshop held in English**

El Mural de la Biodiversidad és un taller cooperatiu i divertit amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de la biodiversitat i les causes i conseqüències de la seva erosió. Durant el taller, descobriràs com funcionen els ecosistemes, com els humans interactuen amb la biodiversitat i per què la biodiversitat és crucial pel benestar dels humans.
Som una associació i creiem en el coneixement per a tothom de forma inclusiva. És per això que per assistir als nostres tallers oberts al públic demanen una participació en forma de donatiu només a qui pugui permetre-se’l.

The Biodiversity Collage is a fun, cooperative workshop that aims to raise awareness about the importance of biodiversity and the causes and consequences of its erosion. During this workshop you will discover how ecosystems work, how humankind interacts with biodiversity and why biodiversity is crucial for human well-being.
We are an association that believes in the access to knowledge for all, which is why our public workshops are on a donation basis.

Compartir: