La nova ruta d’en Pius

  • Informació
  • Ubicació

La nova Ruta d'en Pius és un geocatching permanent instal·lat al camí natural de l'Aiguabarreig Segre-Cinca. És una manera lúdica de descobrir els hàbitats de l'espai natural adreçats a tots els públics.

La Ruta d’en Pius és un “geocatching” per a la descoberta del medi a l’espai natural de l’Aiguabarreig Segre-Cinca.

Aquesta activitat està realitzada en col·laboració amb Espais Naturals de Ponent i finançada a través de la subvenció als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies. Té un doble objectiu; per una banda, generar un nou producte ecoturístic per fomentar la visita dels espais de forma autònoma i amena però guiada amb indicacions en un mapa, i per altra, apropar i sensibilitzar al públic familiar sobre el respecte per la natura i despertar l’interès i la inquietud pels hàbitats i espècies que viuen en els entorns naturals.

A més, el joc aposta per defugir de les pantalles i es demana als visitants que, quan juguin, ho facin seguint només les indicacions descrites en cada un dels mapes, ja que les rutes estan dissenyades i pensades per poder-les realitzar sense necessitat d’aplicacions ni aparells mòbils.

 

Observacions

Per a realitzar l'activitat cal descarregar-se el fulletó de la Ruta d'en Pius https://www.espaisnaturalsdeponent.cat/ca/enigmes-d-en-pius/ o recollir-lo a l'ajuntament.

Compartir: