Celebrem l’Acte de Presentació de la Setmana de la Natura

15/05/2023

Compartir:

Aquest dissabte passat 13 de maig hem celebrat l’acte de presentació de la Setmana de la Natura, que ha comptat amb una vintena de participants.

L’esdeveniment ha tingut lloc a Tarragona, on s’ha realitzat una acció de voluntariat ambiental organitzada per l’Associació Mediambiental la Sínia, coincidint amb el 26è aniversari de l’entitat. L’acció ha consistit en la instal·lació de captadors de sorra i de pals per delimitar l’abalisament, i la retirada de flora exòtica invasora de la Platja de la Móra.

Aquesta activitat fa d’exemple de les més de 400 accions a favor de la natura que tindran lloc arreu de Catalunya entre el 22 de maig i el 5 de juny.

Paral·lelament a la Presentació, els col·lectius que organitzen activitats durant la Setmana de la Natura han donat suport a l’acte compartint-lo a les seves xarxes socials acompanyant-ho de missatges on expliquen de quina manera participaran en la restauració ecològica a Catalunya.