Vine a l’acte de presentació de la Setmana Natura 2023!

05/05/2023

Compartir:

Dissabte, 13 de maig, a les 10h, conjuntament amb l’Associació Mediambiental la Sínia, organitzem una acció de voluntariat centrada en l’àmbit litoral del torrent de la Móra de Tarragona com a exemple d’una de les més de 400 activitats que, sota el paraigües de la 8a Setmana de la Natura, tindrà lloc a molts racons de la geografia catalana entre el 22 de maig i el 5 de juny de 2023.

Abans de l’inici de l’acció de voluntariat, que consistirà en la instal·lació de captadors de sorra i de pals per delimitar l’abalisament i la retirada de flora exòtica invasora de la Platja de la Mora, donarem a conèixer com la Setmana de la Natura vol contribuir, un any més, a visibilitzar la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per fer front a la pèrdua de biodiversitat i a la crisi climàtica en un moment de forta alarma social per la greu sequera i el fort risc d’incendis forestals que pateix Catalunya.

Així, amb l’eslògan “Amb tu, Restaurem la Natura!”, moltes de les activitats que organitzaran biblioteques, escoles, entitats ambientals, ajuntaments, parcs naturals o empreses estaran encaminades cap a l’acció i la conscienciació social en aquest sentit. En l’acte també intervindran portaveus de La Sínia i del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat (DACC), que dona suport a la iniciativa.

La jornada és oberta a tothom. Vine i participa a l’acció de voluntariat per millorar l’entorn natural de la platja de la Mora!

Per participar, escriu un correu a info@setmananatura.cat, i et farem arribar els detalls de l’activitat.