Visita guiada: El jardí mediterrani de Can Boet

  • Informació
  • Ubicació

Activitat per conèixer les plantes més freqüents al litoral mediterrani i els usos que n'han fet els pobles del Maresme des d'antic. Al llarg de la visita es podran identificar les comunitats de plantes més representatives del paisatge litoral i les propietats i usos d'aquelles plantes que aquest mes estan més actives.

Activitat per conèixer les plantes més freqüents al litoral mediterrani i els usos que n’han fet els pobles del Maresme des d’antic, tot celebrant la Setmana de la Natura a Mataró (del 21 de maig al 5 de juny).

Al llarg de la visita es podran identificar les comunitats de plantes més representatives del paisatge litoral i les propietats i usos d’aquelles plantes que aquest mes estan més actives.

Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia al 937 412  930 (de dl a dv de 9 a 14 h) o bé a l’adreça educacultura@ajmataro.cat. Aforament limitat a 20 persones.

Activitat adreçada a adults. Poden assistir-hi nens de més de 8 anys, sempre que estiguin acompanyats de com a mínim un adult per nen.

La visita forma part del programa estable d’activitats a Can Boet: visites guiades (cada 4t dissabte de mes) i activitats familiars (cada 4t diumenge de mes), excepte els mesos d’agost i desembre.

Compartir: